Little Known Facts About عسل روی پوست.
Little Known Facts About عسل روی پوست.
Blog Article
عسل به عنوان یک ضد التهاب طبیعی شناخته می شود و می تواند در کاهش التهاب های مختلف در بدن مؤثر باشد.
این آزمایشگاه ها می توانند ترکیبات و ویژگی های عسل را بررسی کرده و اصالت آن را تایید کنند.
رنگ عسل با توجه به سرچشمه اصلی شهد از سفید روشن تا سیاه دگرگون است؛ رنگ عسل با توجه به شهد مورد استفاده زنبور عسل، منطقه برداشت و مدت نگهداری متفاوت میباشد. هیچ تفاوتی از نظر کیفیت بین عسلهای تیره و روشن وجود ندارد؛ بنابراین، آنچه به نادرست بین مردم شایع شدهاست که عسل زنبوران مادر (یعنی جمعیت زنبور عسل با ملکه مسن) تیره و غلیظ است، اما عسل زنبوران جوان (یعنی بچه کندوها)، روشن و رقیق است، پایه علمی ندارد. برای نمونه: عسل اقاقیا
فواید مصرف آجیل در دوران بارداری؛ میزان، روش و بهترین زمان مصرف
همانطور که در مطلب نحوه تشخیص عسل طبیعی گفتیم، تنها راه علمی و دقیق شناخت عسل طبیعی آزمایش عسل در یک آزمایشگاه معتبر است.
عسل، شیرینی خود را از مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز بهدست میآورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکارز است.[۵][۶] عسل دارای حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است.
درمان سرفه و گلودرد ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا با عسل
در مورد خواص عسل برای مردان باید بگویم که برخی از تحقیقات نشان دهنده خواص ویژهای برای مردان هستند که از جملهی آن میتوان به تقویت قوای جنسی مردان اشاره کرد.
گذشت مدتی میتواند در قسمتهای داخلی هم رشد نماید.[۱۷] در واقع باید دانست که هر بار که حیوان کوچکی مانند موش یا حشره وارد کندو میشود، توسط زنبورهایی که نمیتوانند آن را به بیرون حمل کنند با نیش کشته میشود.
و پروردگار تو read more به زنبور عسل وحی [الهام غریزی] کرد که از پارهای کوهها و از برخی درختان و از آنچه داربست [و چفتهسازی] میکنند، خانههایی برای خود درست کن سپس از همه میوهها بخور، و راههای پروردگارت را فرمانبردارانه، بپوی.
اگر عسل تمامی فاکتورهای بالا را با موفقیت پاس کرد به آن عسل طبیعی باکیفیت گفته میشود.
برخی از عسل ها ممکن است از یک منطقه خاص باشند و با نام منطقه ای خاص شناخته شوند، مانند “عسل زراعی” یا “عسل کوهی”.
هیچ مدرکی مبنی بر مفید بودن عسل برای درمان سرطان وجود ندارد،[۵۹] اگرچه عسل ممکن است برای کنترل عوارض جانبی پرتودرمانی یا شیمیدرمانی مورد استفاده برای درمان سرطان مفید باشد.[۶۰]
به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گردهافشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوهها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را بهعنوان «روز جهانی زنبور» نامگذاری کردهاست.[۱۳]